Relax Totaal
Image default
Auto

De voordelen en nadelen van ip tv

Het is niet voor niets dat ip tv steeds populairder is. Met ip tv zijn er zoveel meer mogelijkheden. Bovendien scheelt het meestal ook nog eens veel geld. Twijfel je of je misschien wel IPTV wil? Check dan hier de voordelen en de nadelen van IPTV.

Veel meer zenders

Op IPTV heb je veel meer zenders. In principe is het met IPTV mogelijk dat je alle zenders kunt kijken. Je kunt dus ongelimiteerd kijken. Toch is dat niet helemaal zo, want het hangt af van de provider of dit zo is. Het is in ieder geval wel vaak zo dat je met IPTV zo een paar duizend zenders kunt kijken.

Prijs

Het is zo dat ip tv relatief goedkoop is, maar daar zitten wel haken en ogen aan. Je moet dus wel goed bekijken of het je voordeel oplevert. Het zit namelijk zo: voor IPTV heb je internet nodig. Alleen de grote providers van het internet: Ziggo en KPN leveren normaal standaard internet met tv. Soms is het mogelijk om telefonisch bij 1 van deze providers een abonnement met alleen internet te krijgen, maar daar betaal je dan ook nog relatief veel voor. Je moet dus goed kijken wat het beste is voor je. Misschien kun je beter ook een nieuwe provider zoeken voor het internet.

Legaal en illegaal

Er zijn ook illegale IPTV aanbieders. Dit zijn de aanbieders waarbij dus uiteindelijk de uitzendrechten niet betaald zijn. Als veel mensen gebruik maken van illegale IPTV aanbieders, is het dus bijvoorbeeld mogelijk dat de filmindustrie te weinig verdiend aan uitzendrechten en dat films steeds moeilijker te financieren zijn.

Kortom?

Over het algemeen heeft IPTV vooral veel voordelen. Het is wellicht niet de vraag of mensen overgaan tot kijken via IPTV, maar wanneer zij overgaan naar kijken via IPTV. Het is wel integer om het eerlijk te doen: kies voor legale IPTV.

https://iptv-kopen.com/