Relax Totaal
Image default
Buitenshuis

6 activiteiten om als koppel te doen

Zijn jullie als koppel een beetje door de inspiratie heen en zoeken jullie romantische en gezellige activiteiten om samen te doen? Dan kunnen jullie vast wel wat inspiratie gebruiken voor de komende periode. In dit artikel hebben we 6 leuke en inspirerende activiteiten voor je verzamelt, die jullie relatie nieuw leven in kunnen blazen. Profiteer ervan en geniet ook van wat extra quality time met z’n tweeën.

1. Elkaar verrassen met originele kerstcadeaus

Een romantische activiteit die stelletjes dichter bij elkaar brengt, is je partner te verrassen met originele kerstcadeaus. Spreek af dat jullie beiden voor een bepaald bedrag originele kerstcadeaus gaan kopen om elkaar daarmee te verrassen en een onvergetelijke Kerst te bezorgen. De cadeaus kunnen van alles zijn, maar romantiek staat bij je keuze natuurlijk op nummer één. Koop voor je partner bijvoorbeeld een hotelbon voor een romantisch avondje weg. Of een verrassend pakket met lekker wijnen en hapjes. Wedden dat jullie relatie een nieuwe impuls krijgt?

2. Lekker uit eten in een romantisch restaurant

Iets om jouw partner flink mee te verrassen, is een gezellig romantisch tentje voor twee. Natuurlijk kiezen jullie voor een knus en romantisch restaurantje, waar je beiden – met een kaarsje en wijntje op tafel – kunt genieten van elkaar. En natuurlijk van een van de overheerlijke gerechten die in het restaurant op de menukaart staan.

3. Samen een parachutesprong maken

Wat is er romantischer om te doen als koppel dan om gezamenlijk een parachutesprong te maken, bijvoorbeeld boven een mooi natuurgebied. Zo kun je prachtige sprongen maken boven de Waddeneilanden of, vanaf vliegveld Teuge bij Apeldoorn, boven de Veluwe. Natuurlijk moeten jullie wel een beetje lef hebben om een vliegtuig uit te springen. Maar als jullie dat hebben, beleven jullie samen het avontuur van jullie leven.

4. Een lange boswandeling maken

De natuur intrekken is ook een prima manier om quality-time met elkaar te beleven. Je hebt weinig nodig voor deze activiteit, namelijk alleen een set goede wandelschoenen en bijpassende kleding. Een lange boswandeling maken heeft veel voordelen. Zo biedt het ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, is het gezond voor jullie en kom je samen tijdens een wandeltocht gemakkelijker in een romantische stemming als je hand in hand loopt of de arm om elkaars schouders legt.

5. Lekker gratis winkelen via ‘window shopping’

Als je niet zo vermogend bent, is ‘window shopping’ een leuke activiteit om je partner mee te verrassen. Zo kun je je mannelijke partner meenemen naar een garage voor een gratis proefrit in zijn favoriete auto. Natuurlijk ga je met hem mee, voor een romantische rit samen. Of je neemt je vrouw of vriendin mee naar een dure kledingwinkel, waar ze modieuze kleding kan passen. Het leukste is natuurlijk om je partner in de kledingzaak wél te verrassen met een mooi cadeau, als je daar tenminste het geld voor hebt.

6. Een avondje bowlen met hapjes en drankjes

Een klassiek avondje uit die het nog altijd goed doet om samen te doen, is gezellig met z’n tweeën bowlen. Bowlen biedt veel ontspanning. Uiteraard bestellen jullie er een hapje en drankje bij. Gegarandeerd dat je een geslaagde avond hebt samen. Welke activiteit je ook kiest: het wordt vast romantisch!