Relax Totaal
Image default
Eten

Bekende restaurants in Brabant waar je lekker kunt eten

Bourgondisch genieten doe je in Brabant. En nee, niet iedereen in deze regio heeft 30 kilo overgewicht door het vele eten, maar Brabanders weten wel hoe je moet genieten! Wil je eens lekker uit eten in Brabant, dan is het fijn om een paar adresjes te kennen waar je goed uit eten kunt. Wij zochten het voor je uit, zodat jij meteen kunt reserveren bij jouw favoriet.

Dineren in Kaatsheuvel

Wil je uit eten in Kaatsheuvel? Midden in het centrum vind je Grand Café Du Nord, waar je terecht kunt voor smaakvolle verrassingen voor een betaalbare prijs. Het restaurant heeft een moderne en gezellige inrichting en je kunt er terecht voor lunch, diner en borrels. Ook kun je er met zakelijke afspraken terecht voor een zakelijke lunch of diner, en grote groepen zijn er ook meer dan welkom. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen avondje uit in een sfeervolle omgeving.

Uit eten in Oosterhout

Houd je van kleine gerechtjes, maar wil je geen nouveau cuisine? Dan is Merlijn in Oosterhout iets voor jou. Hier serveren ze sinds een aantal jaren ‘magic bites’. Dit zijn kleine gerechtjes die je gedurende jouw reservering onbeperkt kunt bestellen. De gerechtjes variëren per seizoen en de smaken variëren van Oosters tot Europees en Italiaans. Voor iedereen staat er dus wel iets op de kaart. 

Lekker smikkelen in Tilburg

Wil je in Tilburg lekkere hapjes eten, dan kan een bezoekje aan Vine niet ontbreken. Iedere laatste zondag van de maand serveren ze een boozy brunch waarbij je onbeperkt mimosa’s kunt drinken. En ook voor kleine tapashapjes kun je hier lekker tafelen. De gerechten variëren van Japans tot Italiaans. Je kunt ook voor vlees en vis hier terecht, dus wil je lekker smikkelen bij een uitgebreide borrel, dan kun je hier terecht.

Tafelen in Breda

Wil je voordelig en lekker eten, dan is The Streetfood Club in Breda iets voor jou. De naam zegt het eigenlijk al; hier kun je allerlei soorten streetfood uitproberen. Het restaurant is gevestigd in het voormalig groot theater van Breda. Je kunt hier de Koreaanse keuken uitproberen, maar ook pokébowls, Indische rendang en Parijse oesters staan hier op het menu.

 

En? Welk restaurant ga jij uitproberen?

 

https://grandcafe-dunord.nl/