Relax Totaal
Image default
Anders

Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen

Zodra je gaat beginnen met beleggen dan zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Je begint met het vinden van een goede broker waar je al de beleggingsproducten waarin jij wilt investeren worden aangeboden en het liefst tegen lage transactiekosten. Hoe je dit het beste kunt doen dat lees je hieronder.

Bitvavo review

Als je gaat beleggen in crypto dan heb je een behoorlijke keuze aan goede brokers. Wil je een internationale of een Nederlandse broker? Als je graag bij een Nederlandse broker handelt dan is Bitvavo een goede broker. Deze broker zo is te lezen in deze Bitvavo review rekent de laagste transactiekosten van Nederland en je kunt er in meer dan 150 cryptomunten handelen. 

Voor de beginnende crypto trader is er een heel eenvoudige interface en voor de ervaren trader is er een geavanceerd scherm. In de uitgebreide interface kan je betere analyses maken en heb je een hoop extra functionaliteiten tot je beschikking.

Als je als beginner gaat beleggen in aandelen en opties dan is BUX Zero een goede broker. Ook hier betaal je lage transactiekosten en heb je veel mogelijkheden ook om te leren beleggen. De exacte kosten zijn te lezen in de BUX Zero review. BUX heeft meerdere Apps die allen zeer overzichtelijk zijn en helemaal zijn ontworpen voor de beginnende belegger.

Trading Navigator Methode review

Als je het nu helemaal goed wilt aanpakken als beginner dan is het volgen van een goede beleggingscursus de meest ideale optie. Een cursus waarbij ook een geavanceerd stuk software zit bestaat en is ontwikkeld door Harm van Wijk. Wie deze beleggingsexpert is dat lees je in de Trading Navigator Methode review

Met de software de Trading Navigator ga jij beleggen met een zeer geavanceerde tool. Je ontvangt signalen in de vorm van groene en rode pijlen die aangeven wanneer jij het beste je aandelen kunt kopen of verkopen.