Relax Totaal
Image default
Anders

5 manieren van ontspannen

Mensen vinden het in deze tijd schijnbaar steeds moeilijker om te ontspannen. Een burn-out, bore-out, depressie, paniekaanvallen, stress, het zijn termen die je regelmatig voorbij hoort komen. Ja, de tijden zijn veranderd. Er is meer stress of beter gezegd er is meer gecreëerde stress. Wil je 5 makkelijke tips om te ontspannen? Check het hier.

Tip1. Doe gek: opblaaszwembaden

We doen tegenwoordig steeds meer wat nut en noodzaak heeft. Alleen niet meer wat gewoon enkel en alleen leuk is. Waarom zou alles een reden moeten hebben. Doe eens gek en kijk eens naar opblaaszwembaden. En als je dan een leuk opblaaszwembad hebt gezien tussen de opblaaszwembaden? Koop die dan gewoon, als je het budget ervoor hebt natuurlijk. Anders krijg je daar weer stress van.

Een opblaaszwembad kun je heerlijk in de tuin zetten en dan kun je er lekker van genieten met mooi weer. Het punt is dat het hier trouwens niet specifiek om een opblaaszwembaden gaat, maar wel om doen wat je leuk vindt. Speels zijn, dat is wat veel volwassenen missen in hun leven. Vaak zonder dat ze het door hebben.

Tip2. Ademhalen

Ademhalen, maar dan bewust en met aandacht. Er zijn diverse meditaties op het internet te vinden waarbij ademhalingsoefeningen deel uitmaken van de meditatie. Met bewust ademhalen breng je jezelf naar het nu. Naar het moment waar je bent. Het mooie van het moment is dat daar geen stress zit.

Tip3. Ga uit het verleden en de toekomst

Als je in het nu wilt zijn, betekent dit dat je niet in het verleden of de toekomst kunt zijn. Het verleden en de toekomst wordt vaak ruimschoots overschat. De enige plek die er is, is namelijk het moment. Meer is er niet.

Tip4. Wees eigenwijs

Wees eigen wijs beter gezegd. Het gaat namelijk om het gebruiken van je eigen wijsheid. Het is heel verleidelijk om in deze wereld vooral te doen wat hoort. Alleen dat is ook de weg die bij veel mensen afleidt van het eigen pad. De enige die jou gelukkig kan maken, ben jezelf.

Tip5 Werk minimaal 1 dag in de week niet

Hoe druk het ook is. Werk minimaal 1 dag in de week niet. Je hebt dit nodig om af te schakelen van alle drukte. Zie het als een kleine wekelijkse reset.

https://zwembad-online.nl/zwembaden/opblaaszwembaden/