Relax Totaal
Image default
Anders

Met weinig geld een leuker leven

Het is een misvatting dat je leven niet leuk kan zijn met minder geld. Heb je weinig geld en ervaar je dat als de reden dat je leven niet leuk is? Lees dan hier eens over hoe je met weinig geld een leuker leven kan hebben. Spoiler: het vraagt wel om de spirituele mindset.

Spirituele mindset

Wie al into spiriualiteit is, weet dat mindset ertoe doet. Overvloed trekt aan. Een gevoel van tekort trekt echter evengoed nog meer een gevoel van te kort aan. Zelfs mensen die relatief rijk zijn, voelen zich soms alsnog arm. Daarentegen kunnen mensen met weinig geld zich nog steeds rijk voelen. Als je een leuker leven verbindt aan veel geld, kun je twee dingen doen:

  • Meer geld verdienen.
  • Je idee over wat veel geld is veranderen.

Klinkt flauw. Alleen de strekking is dat het onzin is om te denken dat meer geld altijd alles oplost. Is dat wel het geval dan moet je meer geld gaan verdienen en stoppen met klagen.

Omdenken met een jacuzzi tweedehands

Draagt bijvoorbeeld een jacuzzi bij aan je geluk? Koop dan als je weinig geld hebt een jacuzzi tweedehands. Het voordeel van een jacuzzi tweedehands is dat je wel een heerlijk wellness gevoel in huis hebt, maar dat je niet de volle mep hoeft te betalen. Een jacuzzi tweedehands, brengt je dus naar een leuker leven met minder geld.

Is het installeren van een jacuzzi tweedehands ook nog te duur? Leer dan hoe je dit zelf moet doen of neem er een baantje bij, zodat je dit laat doen. Het gaat erom dat je omdenkt.

Wees dankbaar

Het leven is niet altijd eerlijk en dat is soms zwaar. Alleen in de slachtofferrol blijven zitten, gaat je niet helpen. Denk om zoals met een jacuzzi tweedehands. Wees daarom elke dag dankbaar. Dit kan door bijvoorbeeld elke dag drie dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Dit is al meteen het begin van een leuker leven en het kost je geen geld. Niet radicaal, maar stapje voor stapje. Want, zo gaat dat meestal: je leven leuker maken doe je stapje voor stapje.

https://relaxationspas.eu/tweedehands-jacuzzis/