Relax Totaal
Image default
Audio

Perfecte geluidsisolatie in je studio

Voor iedere muzikant die buren heeft, is het soms lastig om zich aan te passen aan de omgeving. Je wilt natuurlijk júist geluid maken zonder rekening te hoeven houden met je buurtbewoners. Bij Esmono Sound B.V. bieden ze je een oplossing. Namelijk: perfecte geluidsisolatie in je studio.

Geluidsdemping tot wel 45 decibel

Er zijn verschillende studio’s beschikbaar, namelijk de BASIC, de PRO en de EXCELLENT. De BASIC bereikt een dempingswaarde tussen de 30 en 35 decibel. De PRO bereikt een dempingswaarde tussen de 35 en 40 decibel en de EXCELLENT zit tussen de 40 en 45 decibel. Al deze cabines kunnen perfect op maat worden gemaakt, met eventueel extra accessoires. Denk dan aan extra stekkergoten, vensters, vloertegels en vensters. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat jij de perfecte studio met geluidsisolatie koopt.

Een ruime voorraad aan occasions

Heb jij niet per se een studio op maat nodig, maar wil je wel profiteren van de beste geluidsisolatie? Dan bieden ze je bij Esmono Sound B.V. prachtige occasions aan. De tweedehands cabines worden streng gecontroleerd en waar nodig aangepast, voordat ze te koop worden gezet. Je schaft dus altijd een geluidscabine aan van de beste kwaliteit. Mocht er momenteel geen cabine op voorraad zijn die aansluit op je wensen, houd dan vooral de website in de gaten. Hier worden namelijk regelmatig ‘nieuwe’ occasions op aangeboden.

Bij vragen staat het team voor je klaar

Heb je vragen of opmerkingen? De professionals van Esmono Sound B.V. zijn er voor je. Bekijk de website voor meer informatie of om de contactmogelijkheden te raadplegen. Met behulp van het team weet je zeker dat je dé studio met geluidsisolatie aanschaft waar je nog jarenlang van geniet.