Relax Totaal
Image default
Anders

Word creatief met je laminaatvloer patronen

Word creatief met je laminaatvloer patronen

Bij het leggen van laminaatvloeren hoef je geen genoegen te nemen met hetzelfde oude patroon. Er zijn tal van creatieve en unieke manieren om je laminaat te leggen. Van visgraat tot chevron en verder, hier zijn enkele van de populairste patronen die huiseigenaren in hun huizen gebruiken.

 

Visgraat

Visgraat vloeren van zijn een klassiek patroon dat al eeuwen bestaat, maar vandaag de dag nog steeds populair is. Dit patroon wordt bereikt door planken onder een hoek van 45° af te wisselen in een in elkaar grijpende “V” vorm. Het is een gedurfde stijl die gemakkelijk de aandacht kan trekken in elke kamer van je huis en geweldig werkt met zowel lichte als donkere houtafwerkingen.

 

Chevron

Chevron is een ander tijdloos patroon, maar in plaats van planken af te wisselen in een hoek van 45° zoals bij visgraat, wisselt chevron ze af in een hoek van 30°. Hierdoor ontstaat een elegant zigzag achtig effect dat er in elke kamer van het huis geweldig uitziet. Het is ook gemakkelijk te installeren en kan gemakkelijk worden gemengd met andere patronen of materialen voor een nog unieker uiterlijk.

 

Parket

Parket is een populaire keuze voor wie iets subtielers wil dan visgraat of chevron, maar toch een statement wil maken met zijn vloerbedekking. Dit patroon bestaat uit kleine blokjes die in geometrische vormen zijn gerangschikt, waardoor een opvallend ontwerp ontstaat zonder al te overweldigend te zijn. Het werkt ook goed met zowel lichte als donkere afwerkingen en kan een sfeer van verfijning brengen in elke ruimte.

Voor welk type look je ook gaat in je huis, er is zeker een laminaatvloer patroon dat perfect bij je wensen past! Of je nu de klassieke visgraat of iets moderners als parket verkiest, je kunt een stijlvolle look creëren met laminaat van Bebo Parket zonder de bank of de kwaliteit in gevaar te brengen. Dus ga je gang en wordt creatief – je huis zal je dankbaar zijn!

 

https://www.beboparket.nl/