Relax Totaal
Image default
Anders

Verschillende soorten bikini’s voor op vakantie

Verschillende soorten bikini’s voor op vakantie

 

Ga jij bijna op vakantie, dan is de kans natuurlijk vrij groot dat je al naar allerlei verschillende soorten leuke zomerkleding hebt gekeken. Vaak is het eerste waar vrouwen naar kijken nieuwe bikini’s en uiteraard ook zogeheten strandjurkjes. Vooral wanneer het erg warm is, is het natuurlijk maar wat fijn dat je niet in al te dikke kleding loopt, maar het lekker luchtig kunt houden gedurende de dag. De eerste stap is het aanschaffen van een goede bikini. Zo heb je ontzettend veel keuze, dus is het best een uitdaging om een bh te vinden die je ook daadwerkelijk mooi vindt en ook prettig zit. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we verschillende type bikini’s voor je op een rijtje gezet. Op deze manier willen we je helpen met je uiteindelijke zoektocht.

 

Bikini met vulling

 

Eén van de meest populaire bikini’s, dat is de normale bikini met vulling. Een elomi bikini is bijvoorbeeld een soort die enorm veel wordt verkocht. Het grote voordeel aan een bikini met vulling is, dat je namelijk niet bang hoeft te zijn dat mensen wanneer je uit het water komt je vrouwelijke vormen extra duidelijk kunt zien. Door de vulling blijven de cups namelijk exact gelijk. Dit is een beetje te vergelijken met bijvoorbeeld een voorgevormde sport bh. Niet voor niets kiezen veel vrouwen dus voor een bikini met vulling. Draag je normaalgesproken nooit een bikini met vulling, dan kan het eerst even wat onwennig zijn, maar naarmate je hem vaker draagt, zal dit vanzelf wennen.

 

Push up bikini

 

Niet alleen bij bh’s is de push up variant ontzettend populair. Ook bij bikini’s zien we dat er steeds vaker wordt gekozen voor de push up variant. Daarom spelen ook steeds meer bh merken hier op in. Het grote voordeel is namelijk, dat je borsten vaak net iets mooier naar voren komen en de cup beter wordt gevuld. Een andere redenen waarom deze bikini veel wordt gedragen, is omdat het ervoor zorgt dat je strandjurkje er net een beetje mooier uit komt te zien. Doordat je borsten omhoog worden getild, zal dit ook de pasvorm van je jurkje ten goede komen. Nu zal je vast denken, waarom is dit van belang? Tijdens de middag wordt er namelijk vaak even gezellig met elkaar geluncht. Dit is het moment dat ook de strandjurk weer eventjes aangaat om vervolgens te kunne genieten van een heerlijke salade, pasta of iets anders waar je zin in hebt.