Relax Totaal
Image default
Anders

Kun je bij een vaporizer voor het uiterlijk gaan?

Vapen is opgekomen als een vervanging voor roken en als een stijl of hobby. Vooral voor zij die het als hobby gebruiken gaat het allemaal om stijl. Is dat echter wel zo slim om iets als een vaporizer te kopen puur voor de stijl? Stijl staat tenslotte niet altijd gelijk aan kwaliteit, en wat moet je dan kopen om tevreden te blijven over je product? We willen je in ieder geval adviseren om van de goedkope rotzooi af te blijven. De dubieuze, vaak Chinese producten, zijn alles behalve duurzaam.

Vulcano vaporizer

Waar ga je voor? Wil je voor puurheid van je product gaan en echt genieten dan zou je ook kunnen denken over een Volcano vaporizer voor bijvoorbeeld medisch gebruik. Maar voor de meest mensen is een Vulcano vaporizer iets dat niet in de buurt komt van wat ze willen omdat het bijvoorbeeld niet overal even makkelijk te gebruiken is. Dat is dus het moment dat je voor stijl wilt gaan.

Stijl, reviews en prijs

Bij stijl ga je dus op zoek naar iets dat je leuk uit vindt zien. Heb je iets gevonden dan moet je allereerst zorgen dat er ook reviews over dat product te vinden zijn. Zonder reviews op internet moet je het simpelweg niet kopen. Zorg daarnaast dat het van een gerenommeerde webshop gekocht wordt. Je hebt het recht om via een online webshop binnen 14 dagen je aankoop te retourneren, ongeacht de reden. Zo kun je tenminste op het begin niet snel iets fout doen en kijken of je aankoop je bevalt. Over het algemeen, als de stijl je bevalt en een review heeft meerdere hoge waarderingen (vanaf 4,5 van de 5 sterren gemiddeld bijvoorbeeld) dan is het een goed product.

Kwaliteit van liquids

Niet alleen de kwaliteit van de vaporizer maakt uit, maar zorg ook dat je erachter komt wat je een fijne liquid vindt. De liquids hebben vervolgens een goede verhitting nodig, maar het kan zijn dat je het gevoel hebt dat de vaporizer niet bevalt terwijl het eigenlijk de vloeistof is. Qua gevoel moet je vooral naar de verhouding VG/PG kijken, en qua smaken naar de verschillende merken. In sommige gespecialiseerde zaken kun je ook smaken uitproberen.

https://www.vaposhop.nl/vaporizers/desktop-vaporizers/Volcano-vaporizer-Classic/