Relax Totaal
Image default
Anders

De ultieme en milieuvriendelijke krullen shampoo

Heb jij krullen? Dan ben je er hoogstwaarschijnlijk trots en voorzichtig mee. Veel vrouwen zouden graag een krullende haardos willen. Het is echter niet allemaal gegeven. Een flinke krullende haardos geeft het haar volume en een natuurlijke look. Maar hoe verzorg je een mooie krullende haardos.? Natuurlijk met een speciale krullen shampoo. Deze shampoo zorgt voor de juiste voedzaamheid glans en stevigheid van je krullen en de haarzakjes.

 

Wat is shampoobars.nl

Op shampoobars.nl vindt je de zo genoemde shampoobars. Dit is geen shampoo bar die vloeibaar is en in een plastic verpakking. De shampoobars zijn een soort zeepbar voor je haar. Met een shampoo bar doe je gemiddeld zo’n tachtig keer. Zou een shampoo uit een gemiddelde plastic fles ook zo lang meegaan. Het antwoord is natuurlijk nee. De shampoobars zorgen ervoor dat er drie plastic flessen minder nodig zijn. Op shampoobars.nl vind je verschillende soorten shampoobars voor elk soort haar.

 

Werkzame ingrediënten

Een shampoo voor krullend haar moet zorgen voor volume en voldoende hydratatie. Veel shampoo soorten zorgen voor een actieve reiniging van je haar maar waardoor ook de voeding voor je haar wordt weggewassen. Daarom moet je gewoonlijk bij shampoo ook een conditioner gebruiken. Shampoo bars bevatten voedende oliën en reinigen je haar grondig. Dat betekent dat er geen intensieve ontvetten in zit die het haar droog en stug maakt. Een conditioner naast shampoobars is dus meestal niet nodig. Daarnaast stimuleren shampoobars de haargroei en voorkomt haaruitval.

 

Goed voor het milieu

Shampoobars zijn beter voor het milieu. Niet alleen het feit dat shampoobars drie plastic flessen shampoo vervangt, maar ook omdat shampoobars lokaal worden geproduceerd. Dit zorgt voor minder CO2 vervuiling door minder vervoer dat nodig is. Ten derde zijn shampoobars watervrij. Veel shampoos in plastic flessen bevatten veel toegevoegde water. Water dat in de toekomst weleens schaars zou kunnen worden.

Shampoobars zijn stukken zeep speciaal bedoeld voor je haar. Ze bevatten geen water en zitten niet in een plastic fles. Shampoobars drogen je haar niet uit. Ze bevatten oliën en extracten die het haar gevoed en glanzend houd.